Innovative Roofing System For Solar Heat Reduction Under Malaysian Sky Conditions - Rashid Al-Obaidi, Karam Mustafa (2015)
Sistem lurang cahaya-langit di tropika Malaysia menyebabkan ketidakselesaan haba justeru meningkatkan penggunaan sistem penyaman udara bagi tujuan penyejukan, khususnya di bangunan setingkat.