Impact of Talent Management on Employee Turnover Case study in YS Vietnam Co., Ltd - Lee , York Soo (2015)
Pengurusan bakat merupakan factor yang mustahak untuk menentukan kejayaan dan keuntungan sesebuah syarikat. Oleh yang demikian pengurusan bakat boleh mengurangkan perolehan pekerja dan miningkatkan keuntungan syarikat and menambahkan GDP Negara dan pencapaian economi Negara.