Dasar Ekonomi Baru: Kesan Sosioekonomi Di Daerah Manjung, Perak (1970-1990) - Bohari, Harzidatul ‘Aini (2015)
Kajian ini memberi tumpuan pada persoalan sejauh manakah Dasar Ekonomi Baru (DEB), yang telah diimplementasi dari 1970 hingga 1990 memberi kesan kepada sosioekonomi penduduk daerah Manjung.