Learning Organization And Social Development: A Case Study Of European Gaza Hospital (Egh) – Gaza Strip - Hassan Aiash, Hala Salman (2015)
Pengenalan konsep organisasi pembelajaran adalah sangat penting kepada organisasi yang menjalani perubahan asas dalam proses pembangunan dan organisasi yang sistematik akan menggabungkan perubahan - perubahan tersebut untuk menilai amalan serta perancangan pembangunan pekerja di organisasi mereka.