The Contribution Of Marketing Communication Towards Sustainability Of Mb Global - Ab Samad, Hafidzoh (2015)
Kajian kes ini telah dijalankan untuk menganalisa sumbangan komunikasi pemasaran ke arah kelestarian MB Global. Kebimbangan terbesar bagi syarikat itu adalah jualan yang tinggi syarikat tetapi tidak mewakili keuntungan yang baik.