Self-Hurt Behaviours Among Malaysian Chinese Adolescents - Kuan , Teik Ee (2014)
Kajian ini menggunakan kaedah gabungan untuk meninjau pengalaman tingkah laku mencederakan diri dalam kalangan remaja. Instrumen yang digunakan adalah Selfhurt Assessment yang telah diubah suai daripada Functional Assessment of Selfmutilation (Lloyd-Richardson, Kelly, & Hope, 1997).