Electrospinning And Electrospraying: Production Of Nanofibers And Microparticles For Nutraceutical / Pharmaceutical Applications - Fung , Wai Yee (2015)
Kajian ini menyiasat teknologi pemutaran-elektro dan penyemburan-elektro dalam pengeluaran dan aplikasi struktur nano dan mikro. Satu unit pemutaran-elektro mudah telah dibina untuk pemutaran-elektro dan satu unit yang sama telah disesuaikan dengan komponen tambahan untuk menampung keperluan yang berbeza untuk pemutaran-elektro.