Utilasation Of A Natural Antioxidant From Elaeis Guineensis (Oil Palm) Leaves In Rubber Compounds - Shuhaimi, Nor Hasmaniza Husna (2015)
Daun kelapa sawit (Elaeis Guinensis) mempunyai potensi sebagai anti-oksida semulajadi (NA) yang baru dalam sebatian getah asli (NR).