The Influence Of Perceived Value, Personal Values, And Salespeople Towards Repurchase Intention: A Study On Luxury Natural Product - Jansri, Wilawan (2015)
Pasaran bagi produk mewah kosmetik semulajadi semakin berkembang pesat dan kesedaran penggunaan semakin meningkat di kalangan pelanggan.