Community Pharmacy Services In Malaysia : Perspectives From General Practitioners, Community Pharmacy Practitioners, Consumers And Health Policy Stakeholders - Ooi , Guat See (2015)
Peranan ahli farmasi komuniti telah berkembang di seluruh dunia. Dalam negara sedang membangun seperti Malaysia, peranan ahli farmasi komuniti dalam sistem kesihatan masih tidak jelas.