Penilaian Kualiti Udara Dalaman Yang Berkaitan Dengan Pendedahan Asap Rokok Basi Di Premis-Premis Awam Di Pulau Pinang - Mohd Samin, Ahmad Shalihin (2015)
Pencemaran yang disebabkan oleh asap rokok boleh menyebabkan kemerosotan kualiti udara dalaman.