The Influence Of Transformational Leadership, Organizational Culture, And Strategic Change On Organizational Effectiveness In Palestinian Higher Education - Abushawish, Hussam F. O. (2014)
Dilaporkan bahawa universiti di Palestin sentiasa berdepan dengan cabaran persekitaran, yang menyebabkan keberkesanan mereka semakin merosot.