Strategic Ambidexterity As The Core Strategy To Enhance Internationalization Performance Of Herbal-Based SMEs In Malaysia - Mashahadi, Faizah (2015)
Kajian ini meneliti kepentingan strategik ambideksteriti dalam konteks perusahaan kecil dan sederhana berasaskan produk herba (PKSH) di Malaysia yang telah menembusi pasaran antarabangsa dan bagaimana strategik ambideksteriti boleh meningkatkan prestasi pengantarabangsaan daripada perspektif keupayaan dinamik.