Evaluation Of Air-Conditioning And Mechanical Ventilation (Acmv) Performance In Ambulatory Care Centre (Acc) Hospital Pulau Pinang - Eusoff, Mohamed Fazly (2015)
Prestasi ACMV untuk kemudahan giat tenaga seperti ACC sangat bergantung kepada operasi EMCS.