Analyzing Islamic Education Textbook Questions In Secondary Schools In Iraq - Nayef, Eman Ghanem (2015)
Matlamat kajian ini adalah untuk menganalisis soalan-soalan dalam buku teks Pendidikan Islam pada tiga peringkat (gred 1,2,3) di sekolah-sekolah menengah di Iraq mengikut domain kognitif taksonomi Bloom dan untuk memberi cadangan bagi membina dan menambahbaik soalan-soalan dalam ketiga-tiga buku teks tersebut.