Improving The Reliability And Cost-Effectiveness Of Usability Inspection Method For Mobile Application With Integrated Inspection Framework - Cheng , Lin Chou (2015)
Permintaan berterusan bagi perkhidmatan dan aplikasi mudah alih yang inovatif telah mewujudkan satu peluang ekonomi baru dalam perniagaan pembangunan aplikasi.