Morphological And Optical Properties Of Porous Gallium Nitride (Gan) Fabricated By Photoelectrochemical Process - Cheah , Sook Fong (2015)
Kajian mengenai fabrikasi filem nipis GaN berliang melalui proses fotoelektrokimia (PEC) telah dilaporkan.