Characterization And Ultrasonic Assisted Hydrolytic Extraction Of Selected Malaysian Propolis - Yeo , Kai Liang (2015)
Propolis telah dibuktikan mempunyai pasaran yang unik dalam nutraseutikal disebabkan oleh keserbabolehannya dalam aktiviti-aktiviti farmakologi: antimikrob, antioksidan, antitumor dan lain-lain.