Integrating Environmental Citizenship Into Corporate Social Responsibility (Csr): A Case Study Of Multinational Corporations (Mncs) In Malaysia - Safakhah, Behnam (2015)
Kajian ini bermatlamat untuk mendalami amalan persekitaran dalam kalangan warga korporat (Corporate Environmental Citizenship, CEC) dalam operasi Perbadanan Multinasional (MNC) di Pulau Pinang.