Penggunaan Aplikasi Multimedia Interaktif Dalam Kemahiran Melukis,mewarna Dan Menganimasi Secara Digital - Fadzil, Azman (2015)
Kajian ini bertujuan mengenal pasti proses pembangunan satu aplikasi multimedia interaktif bagi mata pelajaran vokasional (MPV) Produksi Multimedia dan Animasi Grafik Berkomputer serta kesesuaian dan penggunaan perisian ini.