The Effects Of Immersive Multimedia Learning With Peer Support On Vocabulary, Grammar, English Oral Skills, And Motivation - Asnawi, Asnawi (2015)
Kaedah pengajaran bahasa Inggeris yang digunapakai di Indonesia mempromosi strategi code-switching yang menyebabkan secara berleluasa sebutan lisan bahasa Inggeris dibuat mengikut resam bahasa Indonesia.