Automatic And Person-Independent Detection Of 3d Facial Expressions Using Enhanced Support Vector Machine With Probability Estimation - Abdullah, Amal Abdulaziz (2014)
Ekspresi wajah merupakan salah satu saluran komunikasi yang berkuasa dalam kehidupan seharian kita kerana ia memperlihatkan emosi dan niat seseorang.