Pilihan Raya Dan Identifikasi Parti Masyarakat Pulau Pinang : Kajian Kes Bayan Baru - Ali, Ahmad (2015)
Dua perkara utama yang menjadi fokus kajian tesis ini ialah penyertaan dalam pilihan raya dan identifikasi parti masyarakat Pulau Pinang.