Rekabentuk Penuras Digit Fir Termusnah Untuk Aplikasi Sonar Menggunakan Teknologi FPGA - Mohd Zain, Dalmataksiah (2005)

(untitled)
Tatasusun Get Boleh Progrom Medan (FPGA) menjadi alternatif yang berdaya maju kepada aplikasi pemprosesan isyarat digit yang mana mempunyai keupayaan dan berkelajuan tinggi. Peranti FPGA yang terdapat masa kini seperti peranti XILINX mempunyai keupayaan dan kem:.Jatan yang tinggi untuk melaksanakan sistem penapis FIR yang berprestasi tinggi dan menepati spesifikasi yang tertentu.