Faktor Kejayaan Kritikal (FKK) Bagi Pelaksanaan Ms Iso 9000 Dalam Agensi Kerajaan Malaysia - Tam, Wei Keong (2002)

(untitled)
Penyelidikan ini bertujuan untuk mendapat pandangan dari agensi kerajaan tentang Faktor Kejayaan Kritikal (FKK) dalam pelaksanaan MS ISO 9000 serta mengenalpasti apakah Faktor Kejayaan Kritikal yang memainkan peranan penting dalam pencapaian persijilan MS ISO 9000. Dalam penyelidikan ini, kajian rintis dilakukan dan diikuti oleh kajian tinjauan melalui borang soal selidik.