Measuring Cost Of Quality A Case Study - Singh, Amar (2002)

(untitled)
Kaedah pengukuran kos kualiti sudah berada sekian lama Jadi industri. Walaubagaimanapun, disebabkan sumber pengetahuan dan kemahiran yang terbatas di kalangan ahli industri, ia tidak banyak dilaksanakan.