Lean Start-Up: A Case Study At K Technologies - Yeap , Chui Yi (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Semua perniagaan akan melaksanakan usaha yang berterusan untuk terus bersaing dalam ekonomi yang berdaya saing.