Improving Customer Relations Through Social Media Marketing: The Case Of Nadee One Enterprise - Mahayudin, Mohd Norhisyam (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Media sosial memainkan peranan yang semakin penting dalam pemasaran kontemporari.