Determinants of Key Supplier Retention in Electric and Electronics (E&E) Industry of Malaysia - Arikrisnan, Logeswari (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Industri Elektrik dan Elektronik (E&E) di Malaysia adalah salah satu penyumbang besar kepada pergerakan rantaian bekalan di seluruh dunia.