Factors Influencing Consumers’ Behavioural Intention To Choose Organic Foods - Law , Bi Yuan (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Kajian ini menyelidik faktor-faktor yang mempengaruhi niat konsumer di Malaysia dalam memilih makanan organik.