The Contribution Of Marketing Communication Towards Sustainability Of Mb Global - Ab Samad, Hafidzoh (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Kajian kes ini telah dijalankan untuk menganalisa sumbangan komunikasi pemasaran ke arah kelestarian MB Global.