Factors Influencing Insurance Agents Behavioral Intention And Usage Of Mobile Technologies As Business Tool - Low , Pei Imm (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji penggunaan teknologi mudah alih dalam perniagaan insurans sebagai peralatan perniagaan.