Improving Business Performance: A Case Study In Sme Mass Market At Tm Penang - Harudin, Aireen Ayu (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Tujuan kajian kes ini adalah untuk menerokai isu-isu yang berkait dengan prestasi perniagaan unit SME Mass Market di TM Pulau Pinang.