Share Farming Interest Scheme: Case Study Of Company-Xyz Berhad - Lew, Ai Chien (Universiti Sains Malaysia, 2015)
Kajian perintis ini menilai Central Oil Palm Planter’s Scheme (COPPS) – satu skim pelaburan kelapa sawit terkawal yang diperkenalkan oleh syarikat XYZ Berhad sejak tahun 2011.