The Effect Of Cyber Supply Chain Security Towards Lean And Agile Supply Chain Performance In Healthcare Industry. The Mediating Effect Of Organizational Capabilities - Mohd Satar Yip, Nur Syazwani (2015)
Dalam dunia yang kompetitif, organisasi kesihatan menggunakan rantaian bekalan cekap, tangkas dan siber untuk meningkatkan prestasi rantaian bekalan mereka.