Return And Correlations Of Malaysian Sector Stock Indices Under Different Market Conditions - Lee , Sze Aoh (2015)
Kajian ini ingin mengetahui potensi manfaat kepelbagaian melabur antara sektor dan indeks dalam Pasaran Malaysia.