Factors Determining Consumer’s Behavioural Intention to Purchase Mobile Content Services Advertising - Lee , Lean Hua (2015)
Kajian ini menyelidik sama ada informasi, hiburan, kerengsaan and kredibility kandungan akan menpengaruhi niat dan tingkah laku pengguna untuk membeli perkhidmatan kandungan mudah alih di Malaysia.