Factors Influencing Malaysian Consumers’ Purchase Intention On Enviromental Friendly Lighting Products In Malaysia - Chuar , Pei Ling (2015)
Kajian ini dijalankan dengan menunjukkan penyesuaian Teori Tingkah Laku Terancang (TPB), untuk mengkaji faktor-faktor yang mempengaruhi niat pembelian pengguna Malaysia terhadap produk lampu mesra alam (LED) dan bagaimana niat pembelian mempengaruhi kesanggupan mereka berbelanja untuk produk lampu ini.