Level Of Service Quality Of Sme Laboratory Services On Customer Satisfaction - Chong , Fong Yin (2015)
Perkhidmatan makmal adalah bidang perkhidmatan yang profesional di mana ia melibatkan pengetahuan sains yang luas dan melibati alat uji yang canggih untuk memenuhi kepuasan pelanggan.