A Model Linking Store Attributes, Service Quality, Customer Experience And Business Performance: A Study Among Community Pharmacies - Chan , Suz Jack (2015)
Tujuan kajian ini adalah untuk: (a) memeriksa kesan langsung kualiti perkhidmatan dan pengalaman pelanggan; (b) memahami kesan langsung sifat stor dan pengalaman pelanggan