Keberkesanan Modul Kaunseling Pemulihan Terhadap Masalah Psikososial Orang Kurang Upaya (Oku) Fizikal Akibat Kemalangan - Husain, Zuhda (2014)
Kajian ini merupakan satu kajian gabungan kuantitatif dan kualitatif yang bertujuan membina dan menentukan keberkesanan Modul Kaunseling Pemulihan terhadap masalah psikososial Orang Kurang Upaya (OKU) fizikal akibat kemalangan.