Development And Validation Of Parent Action Measurement Model - Koh, William Siaw Yen (2012)
Kajian bertumpu pada pembinaan dan pengesahan instrumen SPAQ yang bertujuan untuk mengesan konstruk tindakan ibu bapa yang mempunyai impak terhadap pencapaian akademik dan disiplin pelajar di Malaysia.