The Moderating Roles Of Institutional Variables On The Influence Of Professional Learning Community On Teaching Competency Among Educational University Faculty Members In West Coast Saudi Arabia - Hussain Badawi, Ummalzayn (2014)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti peranan moderator variabel institusi terhadap pengaruh komuniti pembelajaran profesional dengan kompetensi pengajaran dalam kalangan anggota fakulti universiti pendidikan di pantai barat daya Arab Saudi.