Pengaruh Moderasi Kapasiti Kepimpinan Diri Guru Terhadap Hubungan Antara Organisasi Pembelajaran Dengan Komitmen Kualiti Pengajaran Guru Di Sekolah Berprestasi Tinggi Di Malaysia - Aramugam, Thilagavathy (2014)
Pada masa kini kapasiti kepimpinan guru, organisasi pembelajaran dan komitmen kualiti pengajaran guru amat penting dalam sekolah berautonomi seperti sekolah kluster dan sekolah berprestasi tinggi di Malaysia.