High-Performing Esl Readers‟ Response To Loading Cognitive Stress In Reading Comprehension Performance - Yahaya, Mohamad Fadhili (2014)
Tujuan utama kajian tentang respons pembaca Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua (ESL) yang berprestasi tinggi terhadap beban tekanan kognitif dalam prestasi pemahaman bacaan adalah bagi mengetahui tahap sebenar pembaca yang baik.