An Evaluation On The Effectiveness Of The Primary School Teachers' Professional Development Programme In Iran - Sabzian, Fouzieh (2014)
Tujuan kajian ini ialah untuk menilai keberkesanan program pembangunan profesional guru-guru sekolah rendah (TPD) di lran. Ia memberi tumpuan kepada pandangan peserta latihan dalam perkhidmatan khusus tentang kekuatan dan kelemahan dari segi sepuluh komponen model sarang labah Akker (2003).