The Cognitive Diagnostic Assessment Of The Learning Of Algebraic Expressions For Form Two Students - Tan , Yew Hor (2015)
Pentaksiran diagnostik kognitif (PDK) berkemampuan untuk mentafsir kekuatan dan kelemahan dalam pembelajaran di samping memberi panduan untuk mengenalpasti ruang yang berpotensi untuk tujuan intervensi bagi pelajar yang menghadapi kesulitan dalam pembelajaran.