An Evaluation On The Effectiveness Of The Primary School Teachers' Professional Development Programme In Iran - Subarino, Subarino (2015)
Kajian ini dijalankan untuk mengenal pasti pengaruh kepimpinan bersepadu, keadilan organisasi dan penetapan matlamat terhadap komitmen guru.