The Use Of A Modified Strategy-Based Module In Developing Creative Thinking And Self-Concept Of Low Achievers In Jordan - Abdullah Al-Badareen, Shadi Khaled (2013)
Kajian ini bertujuan menentukan keberkesanan modul berasaskan strategi yang diubah suai (MSBM) berpandukan CoRt dan SCAMPER dalam membangunkan pemikiran kreatif dan konsep kendiri