Pembinaan Dan Pengesahan Instrumen Literasi Alam Sekitar Pelajar Sekolah Menengah - Yaakub, Salwati (2013)
Kajian ini bertujuan membina dan mengesahkan Instrumen Literasi Alam Sekitar Pelajar Sekolah Menengah (ILASPSM).